Lisää läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisuutta - nyt kaikki projektiorganisaation toimijat samassa tiedonsiirtoketjussa

toukokuuta 29, 2018 Neea Puro yhteistyö, congrid, digitalisaatio


Meidän missiomme on tuoda digitalisaation edut työmaalle. Tässä blogitekstissä esitellyn yhteistyön avulla halusimme tehostaa eri sidosryhmien välistä kommunikaatiota sekä läpinäkyvyyttä, jotta kaikki osapuolet voivat keskittyä sähköpostien lähettämisen ja aikaa vievän paperityön sijaan tuottavampiin tehtäviin. 

Eräs keskeisimmistä tavoitteistamme on kuunnella ja toteuttaa asiakkaidemme kehitysehdotuksia jatkuvasti, jotta ohjelmistomme palvelee käyttäjiemme tarpeita muuttuvassa ympäristössä. Eräs ehdotus oli linkittää kaikki rakennustyömaan toimijat samaan katkeamattomaan viestiketjuun, jotta tiedonkulku tehostuu entisestään. Siksi aloitimme yhteistyön Kopio Niinin kanssa huhtikuussa 2018. Yhteistyömme ansiosta eri osapuolten tallentama dokumentointi ja tiedonvaihto on nyt helppoa ja se säilyy tallessa. 

Yhteistyömme tulos on yksinkertainen mutta tehokas: kehitimme kaksisuuntaisen rajapinnan, joka mahdollistaa ohjelmistojemme välisen tiedon siirtämisen. NiiniPlus-projektipankin pääkäyttäjä voi helpolla toiminnolla valita ja siirtää haluamansa PDF-tiedostot Congridiin joko kertaluontoisesti tai asettaa ne siirtymään automaattisesti. Tämä mahdollista sen, että esimerkiksi tieto uusituista piirustuksista välittyy reaaliaikaisesti työmaalle. Congridissa luodut raportit siirtyvät automaattisesti NiiniPlus-projektipankkiin siihen kansioon, jonka pääkäyttäjä on valinnut. 

Haluatko tutustua konkreettisiin esimerkkeihin rajapinnan käytöstä? Lue lisää tästä

Koska rajapinta on suunniteltu olemassa oleville asiakkaillemme, haluamme tarjota sen hyvin kustannustehokkaaseen hintaan, joka on 20 euroa kuukaudessa projektia kohden.