Uusi ominaisuus Congrid-ohjelmistoon - ympäristöhavainnot

tammikuuta 15, 2021 Congrid teknologia, uudet ominaisuudet, congrid

Kehitämme tuotettamme jatkuvasti asiakkaidemme ehdotusten ja palautteen perusteella. Esittelemme tässä blogipostauksessa uutta ominaisuutta tarkemmin. Ominaisuuden saa yritykselle käyttöön ottamalla yhteyden tukitiimiimme.
 
Ympäristöhavainnot on nyt julkaistu osana Congrid-tuotevalikoimaa. Ympäristöhavainto täydentää yrityksesi ympäristönhallintaa ja helpottaa projektien ympäristöön liittyvien asioiden dokumentointia.
 
Ympäristöhavainto_4_Main FI-1
 
Ympäristöhavainnot mobiilisovelluksella
Tuotteen saat helposti käyttöön samalla käyttöympäristölogiikalla kuin turvallisuushavainnot. Voit määrittää myös yritystasolla ympäristöhavainnon avainkysymysten kirjaukseen, mitkä tiedot ovat tärkeitä ja olennaisia yrityksesi ympäristöhallinnan kannalta.
 
 
Ympäristöhavainto_2_Main FI copy
 
Ympäristöhavaintojen seuranta Live-palvelusta
Voit seurata kaikkia ympäristöhavaintoja projektin havaintosivulta sekä yritystasolla analytiikkasivun kautta, jolle on hallinnoitu pääsy yrityksesi pääkäyttäjillä.
 
 
Ympäristöhavainto_3_Main FI-1
 
Ympäristöhavaintoraportit kattavilla tiedoilla
Karttamerkinnät osana ympäristöhavaintojen lisätietoja. Voit merkitä havaintoihin myös suunnitelman merkinnät ja toimenpiteet. Raportit tehtävien korjaustoimenpiteisiin ja dokumentaation arkistointiin.
 
 
 
 
 
Ohjeet ympäristöhavaintoihin
Löydät tarvittavat ohjeet ympäristöhavaintoihin Congrid-tukiportaalin kautta. Voit myös olla tukipalveluumme yhteydessä, jos haluat aktivoida ympäristöhavainnot yrityksellesi.
 
 Ohjeet Live-palvelun  ominaisuuksiin   Ohjeet mobiilisovelluksen  ominaisuuksiin
 
Lue lisää tuotejulkaisuistamme:
 
 
Congridin tukiportaalista löytyy ohjeet kaikkiin Congrid-ohjelmiston toimintoihin. Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn uudesta ominaisuudesta. Ota yhteyttä myyntitiimiimme.
 
New call-to-action